Varje fredag sedan 2012 dansar omkring 1600 under eventet Soul Train After Work. Platsen är Café Opera vid Karl den XII torg i Stockholm. Bakom det populära evenemanget står René Hedemyr och Anders Müller. Båda DJ: s med rötterna i det tidiga 1970-talet. Här är vattenhålet där all som älskar att dansa flockas i den tidiga kvällningen.

 

Platsen för Soul Train After Work
Platsen för evenemanget är som sagt Café Opera. Det går av stapeln varje fredag mellan 17.00 till klockan 22.00. Man behöver för ovanligheten skull inte boka bord. Mottot är att den som kommer först också serveras först.

Enligt egen utsaga är Soul Train Stockholm mest erkända och etablerade evenemang. Människorna som avslutar sin arbetsvecka på Café Opera och under Soul Train After Work är i åldrarna 35 och uppåt. Man äter och dricker gott – framförallt dansar man ända till klockan 22.00. Dance – Dance – Dance. Släpp fram dansaren och dansa till den bästa musiken från 1970- 1980- 1990-talen i en överlägsen mix av DJ-proffsen.

 

Beryktade värdar
De som håller liv i partyt är de beryktade värdarna Anders, René & Jejja. De sägs alltid ha en överraskning i beredskap.

Fire girl

 

Soul Train-kryssning
I samarbete med en av de större kryssningsarrangöreran anordnar Soul Train år 2015 sin femte kryssning. Ett trevligt sätt att inleda sommaren. Påhittiga som värdarna är har de nyheter för stammisarna att se fram emot. Målet är naturligtvis att kryssningen ska vara både rolig och något galen. Festligheter är att se fram emot. Givetvis under trevliga former. De tipsar om att man ska boka tidigt så man inte ser skeppet segla iväg i aftonen i första kajposition.

 

Intresserade kan både läsa om och se på evenemangsbilder Soultrains hemsida and Facebook-sida:

http://www.soultrain-stockholm.se och http://www.facebook.com/SoulTrainStockholm

 
 
 
 
 
sportpress